Νέα

VOUCHER ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΥΠΑ (1)

Εκπαίδευση Φροντιστών Alzheimer. Εξειδίκευση στο Ai.

Εφαρμογές και τεχνολογία AI για Φροντιστές Αλτσχάιμερ:

Η απόλυτη αναβάθμιση δεξιοτήτων για όλους εμάς που είμαστε ή φροντίζουμε άτομα με Αλτσχάιμερ.

Ως φροντιστές, γνωρίζετε τη σημασία της παροχής της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Με την ταχεία πρόοδο στην τεχνολογία AI, είναι πλέον δυνατό να βελτιώσετε τη φροντίδα που παρέχετε με τη βοήθεια εργαλείων και τεχνικών αιχμής.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ διαδικτυακό μάθημα, ειδικά για φροντιστές ασθενών με Αλτσχάιμερ.

Το μάθημά μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, όπως:

Παρακολούθηση και έλεγχος συμπτωμάτων: Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των συμπτωμάτων αγαπημένων προσώπων-ασθενών. Αποκτήστε καλύτερη κατανόηση της εξέλιξης της νόσου και κάντε τις κατάλληλες προσαρμογές στο σχέδιο φροντίδας.
Βελτίωση της επικοινωνίας: Το Αλτσχάιμερ μπορεί να κάνει την επικοινωνία δύσκολη. Ωστόσο, με τη βοήθεια συσκευών και εφαρμογών που λειτουργούν με AI, μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο επικοινωνίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δημιουργώντας μια νέα καθημερινή ρουτίνα που είναι πιο άνετη τόσο για εσάς όσο και για τον ασθενή.
Βελτίωση των καθημερινών εργασιών: Από τη διαχείριση των προγραμμάτων φαρμάκων μέχρι την παροχή δραστηριοτήτων και ασκήσεων. Το μάθημά μας θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνετε τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές.
Ai Systems for Caregivers. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στην κατανόηση και παρακολούθηση, με σαφή, συνοπτικά μαθήματα και πρακτικές ασκήσεις.

  Το πρόγραμμα απολαμβάνει της Διεθνούς Πιστοποίησης UNICERT

  Η εστίασή μας είναι κυρίως προσανατολισμένη στο «Ταξίδι ασθενών» και τα μαθήματά μας διδάσκονται από ειδικούς του κλάδου με πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία AI στη φροντίδα του Αλτσχάιμερ. Παρέχονται συμβουλές και τάσεις.

  Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας ως φροντιστής. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρέχετε καλύτερη φροντίδα στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

  Εγγραφείτε σήμερα και αρχίστε να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσετε τη φροντίδα που παρέχετε.

  Το καλύτερο πρόγραμμα για επαγγελματίες φροντίδας Alzheimer”

  NEWSLETTER
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
  Μετάβαση στο περιεχόμενο