Νέα

Βρείτε μας στο Innovent Forum 9 -10.02.24 στο Joist Innovation Park στη Λάρισα
Leading the Medical Digitalization and Education

Το Pytheia, παρουσιάζει το Deep Learning στον Κλάδο υγείας. Τόπος: Innovent Forum 09-10.02.24 στο Joist Innovation Park

Γνωρίστε την τεχνολογία την οποία φέρνει το Pytheia Competence Center (PCC) στο Innovent Forum, που θα λάβει μέρος στο Joist Innovation Park, Λάρισα, στις 9-10 Φεβρουαρίου 2024. Παρατηρήστε πώς το PCC πρωτοπορεί στη διαμόρφωση του μέλλοντος της υγειονομικής περίθαλψης χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και διαμορφώνοντας δημιουργικά συνεργασίες.

Η φυσική δομή του Κ΄έντρου Πυθεία:
 1. ‘Ενα Νέο και μοναδικό Σύμβολο με πλεονεκτήματα στην υγεία και την πληροφορική της Υγείας
  Το Pytheia Competence Center, ένας εξέχων θεσμός (Σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) στον κλάδο της υγείας στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής και τεχνικής προόδου. Έχει ήδη καταφέρει να μεταμορφώσει την ιατρική εκπαίδευση και την παροχή υγειονομικής περίθαλψης χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής όπως η επαυξημένη πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη. Το PCC χρησιμεύει ως δυναμικός αγωγός μεταξύ εμπορικών και κυβερνητικών τομέων, αποδεικνύοντας την καινοτομία και την πρόοδο.
 2. Συνεργατικές Συμμαχίες για την Προώθηση της Παγκόσμιας Υγείας
  Το πρωταρχικό πλεονέκτημα του PCC είναι οι εκτεταμένες συνεργασίες του με εξέχοντα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα παγκοσμίως. Αυτές οι συνεργασίες ενισχύουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις των ιατρών, των ερευνητών και των εκπαιδευτικών, ωθώντας τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης προς ένα πιο προηγμένο και πιο αποτελεσματικό μέλλον. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο βελτιώνει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης αλλά επίσης καθιερώνει τα πανεπιστήμια ως εξέχοντα ιδρύματα στην παγκόσμια σκηνή.
 3. Καινοτόμες Προσεγγίσεις στον Τομέα της Ψυχικής Υγείας
  Η μελέτη της PCC για την αυτοματοποίηση των συστημάτων ψυχικής υγείας ανακάλυψε κρίσιμους τομείς για βελτίωση, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων. Αυτές οι τεχνολογικές καινοτομίες φέρνουν επανάσταση στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, διασφαλίζοντας βελτιωμένα αποτελέσματα στους ασθενείς.
 4. Το Προτότυπο Φυσικό Εργαστήριο με έδρα τη Λάρισα: Εκπαίδευση της Ιατρικής Κοινότητας
  Το προτότυπο φυσικό εργαστήριο του PCC, χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο για την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, φοιτητών και εκπαιδευτικών σε θέματα τεχνολογίας αιχμής. Αυτή η διευκόλυνση είναι ζωτικής σημασίας για την πρακτική μάθηση, ιδιαίτερα για τους ασθενείς και το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης ώστε να αποκτήσουν επάρκεια στη χρήση τεχνολογιών αιχμής.
 5. Επίτευξη κυριαρχίας στην αγορά με την προώθηση της καινοτομίας.
  Η PCC έχει εξαιρετική ικανότητα στην ανάλυση καινοτομίας και στην έρευνα αγοράς, διασφαλίζοντας ότι οι προσπάθειές της βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή στον ιατρικό κλάδο. Το έμπειρο τμήμα μάρκετινγκ για την καινοτομία της PCC, η οποία προέρχεται από τα εργαστήριά του Pytheia αλλά και τις πανεπιστημιακές συνεργασίες του, υπογραμμίζει την τεχνολογική επάρκεια και τη δέσμευσή του για την προώθηση της υγειονομικής περίθαλψης.
 6. Παρακολουθήστε το Innovent Forum 2024
  Ελάτε μαζί μας στο Innovent Forum 2024 και γίνετε μέρος αυτής της επαναστατικής εμπειρίας. Η παρουσία του PCC όχι μόνο θα παρουσιάσει τα επιτεύγματά του αλλά θα διευκολύνει επίσης την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών. Κάθε προσπάθεια που αναλαμβάνει η PCC αντιπροσωπεύει μια πρόοδο προς ένα πιο ισχυρό και πρωτοποριακό μέλλον.

Το Κέντρο Pytheia, δεν αφορά μόνο τη μελλοντική καινοτομία – έχει να κάνει με τη διαμόρφωση της σήμερα.

Λάβετε μέρος στην εκδήλωσή μας στη Λάρισα για να ανακαλύψετε τις επαναστατικές αλλαγές που κάνουμε στον τομέα της υγείας. Ζήστε από πρώτο χέρι τον εξέχοντα ρόλο του PCC στην προώθηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

NEWSLETTER
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο